Expositie en boek van Rondsje met ut hondsje!

Na 4 jaren lang baasjes met hun hond geportretteerd te hebben, zal ik met 85 edities binnenkort het project afronden. Als kers op de taart zullen in februari ’24 alle foto’s drie maanden lang worden geëxposeerd in het Hannemahuis; het gemeentemuseum van Harlingen.
Ook zijn er heuse plannen voor een boek waarin alle foto’s die verschenen zijn, gebundeld worden! Via Social Media zal ik iedereen op de hoogte houden en de baasjes krijgen persoonlijk bericht.

Interesse in een boek? Laat het weten, dan informeer ik je zodra er meer bekend is.


Het mooiste cadeau

Vieren jullie ouders een huwelijksjubileum of wil je moeder na jaren weer een recente familiefoto aan de muur hebben..
De cadeaubon van Jeannette Wouthuis fotografie is een origineel en blijvend cadeau. Geheel op maat en voor ieder budget.
Samen maken we een plan om de wensen in vervulling te laten gaan.


Les in fotografie

Wil je beter leren werken met je camera of meer leren over een specifiek onderwerp op fotografiegebied? Ik help je graag met een individuele workshop. Kijk voor meer informatie bij Les in fotografie

In het kader van Zomer aan Zee in Harlingen, geef ik samen met collega’s deze zomer workshops fotografie met je smartphone op 28 juli en 18 augustus van 19 tot 21 uur. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Verzamelen bij de Zomer aan Zee container op het strand van Harlingen.


Jullie huwelijk

Hebben jullie trouwplannen of gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan? Kom vrijblijvend langs voor een gesprek. In dit gesprek hoor ik graag jullie plannen, laat ik zien welke prachtige reportage ik voor jullie kan maken en het allerbelangrijkste.. kunnen we kijken of er ‘een click’ tussen ons is.