Expositie en boek van Rondsje met ut hondsje!

Wegens succes is de expositie verlengd! Nog t/m 11 juli is de expositie met alle 85 foto’s die de afgelopen 4 jaren in de Harlinger Courant hebben gestaan, in het Hannemahuis te bezoeken.
De expositie heeft al veel bezoekers getrokken uit het hele land en zelfs uit het buitenland!

Ook is er een prachtig full colour boek met maar liefst 184 pagina’s waarin bij alle foto’s de verhalen van de baasjes staan.

Het boek is exclusief in het museum en op deze website te koop.


Het mooiste cadeau

Vieren jullie ouders een huwelijksjubileum of wil je moeder na jaren weer een recente familiefoto aan de muur hebben..
De cadeaubon van Jeannette Wouthuis fotografie is een origineel en blijvend cadeau. Geheel op maat en voor ieder budget.
Samen maken we een plan om de wensen in vervulling te laten gaan.


Les in fotografie, ook met mobiel

Wil je beter leren werken met je camera of meer leren over een specifiek onderwerp op fotografiegebied? Ik help je graag met een individuele workshop. Kijk voor meer informatie bij Les in fotografie

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met je vrienden of vriendinnen? Denk eens aan een workshop Smartphone-fotografie. Vraag naar de mogelijkheden!


Jullie huwelijk

Hebben jullie trouwplannen of gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan? Kom vrijblijvend langs voor een gesprek. In dit gesprek hoor ik graag jullie plannen, laat ik zien welke prachtige reportage ik voor jullie kan maken en het allerbelangrijkste.. kunnen we kijken of er ‘een click’ tussen ons is.